Inahaiqal

Thursday, December 10, 2009

Ayu61279's Giveaway

Nama betulnyer Ayu.. nama internet Ayu61279.. mebbe ni birthdate nih..

Naj join jugak Ayu's fiiiirst Giveaway ni

- Create 1 simple entry mengenai giveaway ni & pilih 1 (atau lebih) hasil keje ayu yg u all suka tengok (in simple words nyatakan kenapa anda suka hasil keje ayu tu) kat blog masing2


Gambar bekas ni sangat terserlah dengan corak polka dot merah yang ditonjolkan untuk highlight strawberries tuh.

Dari masa ke semasa mmg desing dan kreativiti Ayu bertambah seninya dgn gabungan decoupage dan warna-warna menarik...

Mana tak nyer, tgk la koleksi tissue dia ada!




- Be my follower pada mereka yg belum jadi follower (done)
- Add my link kat ur bloglist (done)
- Tinggalkan komen b'serta link blog masing2 kat sini
- Komen/pendapat/cadangan anda mengenai hasil keje ayu amat dialu-alukan(optional)

Mungkin Ayu boleh buat something (decoupage laa) utk di jadikan header blog dia...

1 comment:

Ayu said...

salam k.ina...

t.kasih sudi join giveaway ayu.jgn lupa tukar gambar tu eh.coz tu bkn hasil keje ayu.tu minah saleh punya.ayu juz kopipes idea dia je.

Pages