Inahaiqal

Wednesday, February 10, 2010

Jom Jahit

 
Excited nak join sekali, last nite I made myself my own pinky flowery polka dot n striped pencil roles...
hmmm nak beri nama apa ek?... make up cum sewing kits .. 
Camera masih dalam ICU, so pinjam gambar ni dulu la..

Monday, February 08, 2010

Skin's Birthday

Happy birthday to you.. happy birthday to you.. happy birthday to Skin....
From http://whooblebublyland.blogspot.com/2010/02/birthday-giveaway.htmlhttp://whooblebublyland.blogspot.com/2010/02/birthday-giveaway.html land this girl was born on the net..

 
For this grand 23 birthday, why not you create a BURSTday party.. Invite your friends to a place where you can play a bubbly bubble bubbleloomm bubble blup blup blup party... Kalau tak, beli kid's swimming pool tu, pour bottles of bubbles... there you goes, terjun dan berendam laa seadanya... Main thing is water and bubble.. Kat ayaq terjun or laut or swimming pool pun ok...

Bila nak datang office lagi? Feel free to drop by...

Sunday, February 07, 2010

Pinky heart keychain

Since hari ni kelas abis awal, lepak kat office kejap semata-mata nak pergunakan felt yang berlambak2 tuh.
Finally, the mission is accomplished. Made myself handphone chain .... berpandukan gambar dari zhaneez.
Bloggin is incomplete without a camera, a picture says a thousand words rite... My camera tgh sakit tenat.. so this photoshop sebagai ganti..

Friday, February 05, 2010

Jumpa MsCraft

Hehe.. hari ni berjaya juga melaksanakan misi jumpe Cik Kema.. Dah lama felt tersadai kat office dia..
Tak jumpa lama, tapi sempat la chat apa yg patut... Nice knowing you... Next time jumpa lagi..

Avatar TSP

Testing avatar The Shopping Point. Menjadik tak animation ni bila upload.

Thursday, February 04, 2010

Lonely Crafters

To all crafters, I drop by just to say hi.. 

I would say I became a lonely crafters nowadays considering that I do not have time to sit down and practice and enjoy craft activities. Expressing my feeling in a simple photo shop pics.

Ok ke tak?

Pages